Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fetiță de 9 ani răpită de un bătrân de 85 de ani - Coșmarul a durat patru zile

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un bătrân de 85 de ani riscă să stea după gratii pentru că a răpit o minoră și a ținut-o patru zile încuiată în casă.

Chișinău, 18 iul — Sputnik. O fetiță de nouă ani a fost răpită de un bătrân de 85 de ani. Totul s-a întâmplat în raionul Telenești. 

Violență - Sputnik Moldova
Șocant. Un bătrân de 71 de ani a lăsat însărcinată o copilă de 12 ani

Minora a dispărut în data de 14 iulie, iar a doua zi părinții au anunțat poliția. Oamenii legii, împreună cu membrii familiei au pornit căutările. Abia astăzi minora a fost găsită. Aceasta a fost ținută cu forța timp de patru zile în casa bătrânului.

"Fetița a mers să se joace în drum cu prietenii. Seara, când a vrut să meargă acasă, s-a întâlnit cu bătrânul. Acesta a convins-o pe copilă să meargă la el acasă. Ulterior, bărbatul a ținut-o încuiată în casă. Nu cunoaștem dacă copila a stat nemâncată și dacă bătrânul a avut sau nu grijă de ea", a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliție din Orhei, Diana Maxim.

Copila le-a spus polițiștilor că nu a fost abuzată sexual de bătrân.

Acum fetița beneficiază de consiliere psihologică. Oamenii legii au propus familiei ca ea să fie plasată într-un centru special pentru a primi consiliere psihologică mai multe zile. Ulterior aceasta va fi audiată în condiții speciale. Bătrânul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea după gratii șapte ani.

Fluxul de știri
0