Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Șocant. Un bătrân de 71 de ani a lăsat însărcinată o copilă de 12 ani

CC0 / Pixabay / Pexels / Violență
Violență - Sputnik Moldova
Abonare
O adolescentă de 12 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de un bătrân de 71 de ani, care i-a provocat un avort minorei folosind un umeraș

CHIȘINĂU, 5 aug – Sputnik. Un pensionar pedofil în vârstă de 71 de ani a fost condamnat la 25 de ani de închisoare după ce a violat și maltratat o fetiță timp de aproape zece ani. La 12 ani, a lăsat-o însărcinată, dar i-a provocat avortul folosind un umeraș.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Un elev s-a sinucis după ce a avut relații intime de durată cu o profesoară

Raymond Hodges, originar din Barry, Țara Galilor (Marea Britanie) este pensionarul care a siluit în mod repetat o fetiță a cărei copilărie a fost complet distrusă, potrivit clik.ro. Minora a fost batjocorită, bătută, arsă, maltratată și amenințată că-i ucide familia. Bătrânul avea obiceiul să și filmeze anumite acte sexuale, iar acestea au constituit probe esențiale pentru procurori.

La vârsta de doar 12 ani, copila a rămas însărcinată, astfel că Hodges a maltrat-o și i-a provocat avortul folosind un umeraș. Fetița, al cărei nume a rămas anonim din motive legale, a rămas traumatizată și se confruntă acum cu probleme de comportament, a abandonat școală și a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Fluxul de știri
0