Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Culmea hoției: Ce făcea un individ cu bicicletele de 2 000 de lei - Detalii

© Photo : Poliția Capitalei bicicletă
bicicletă - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de a fost reținut de polițiști după ce a furat tocmai 21 de biciclete, în municipiul Bălți și în raioanele Drochia și Râșcani.

CHIȘINĂU, 18 iulie — Sputnik. Un bărbat de 27 de ani din raionul Râșcani a ajuns pe mâna poliției, fiind suspectat că ar fi furat 21 de biciclete pe teritoriul municipiului Bălți și a raioanelor Drochia și Râșcani. Culmea este că acesta le vindea ulterior la un preț foarte mic. 

Headlights - Sputnik Moldova
Societate
(FOTO) Automobilul BMW - visul unui hoț de la Florești

Bărbatul acționa de unul singur. Acesta fura bicicletele din scara blocurilor. Ulterior, el le vindea la prețuri extrem de mici, fiind vorba de sume cuprinse între 50 și 200 de lei.

Suspectul nu este la prima abatere de la lege, acesta are antecedente penale pentru infracțiuni similare.

Prejudiciul cauzat fiecărui dintre proprietari constituie 2000 de lei. Polițiștii au reușit să recupereze opt biciclete. În prezent, individul este cercetat penal în stare de libertate. Pe numele lui au fost inițiate mai multe cauze penale.

Polițiștii atenționează proprietarii de biciclete să-și doteze mijlocul de transport cu sistem antifurt, să parcheze bicicleta într-un loc vizibil, să nu o lase în scara blocului sau în curte, pentru că cel mai des anume din aceste locuri sunt furate bicicletele. În cazul în care ați sesizat comiterea unui furt de bicicletă, alertaţi imediat Poliţia la 112.

Fluxul de știri
0