Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(FOTO) Automobilul BMW - visul unui hoț de la Florești

© Sputnik / Igor Zarembo / Accesați arhiva multimediaHeadlights
Headlights - Sputnik Moldova
Abonare
Un hoț de la Florești nu a rezistat ispitei și a cheltuit banii pe care i-a furat pentru a-și împlini visul - și-a procurat un automobil de marca BMW.

CHIȘINĂU, 26 ian — Sputnik. Polițiștii din Florești i-au reținut pe trei bărbați originari din raionul Ocnița și orașului Florești. Ei sunt cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari.

Potrivit Poliției, bărbații, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, au pătruns în locuința unui locuitor din orașul Florești în timp ce acesta se afla la serviciu. Ei au furat bijuterii din aur și bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 460 de mii de lei.

Oamenii legii au reușit să recupereze doar obiectele din aur. Și asta petnru că pe banii furați unul dintre suspecți și-a procurat un automobil de marca BMW.

Pe acest  caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Dacă vor fi găsiți vinovați bărbații riscă de la 7 la 12 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0