Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Peste 10 partide din Moldova au fost amendate cu până la 15 mii de lei fiecare

© Sputnik / Мирослав РотарьЦИК
ЦИК - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Treisprezece partide, din 46 câte sunt în Moldova, au primit amenzi de la 9 mii de lei până la 15 mii de lei. Vezi ce lege au ignorat.

CHIȘINĂU, 17 iul – Sputnik. Comisia Electorală Centrală (CEC) informează că 33 de partide politice, din cele 46 înregistrate la Ministerul Justiției, au prezentat în termen raportul privind gestiunea financiară pentru semestrul întâi al anului în curs.

Ședința Parlamentului 03.05.2018 - Sputnik Moldova
Politică
Milioane de lei în plus în buzunarul partidelor din Moldova care vor promova femeile

Astfel, 13 partide politice nu s-au conformat prevederilor legale și nu au prezentat Comisiei raportul privind gestiunea financiară pentru semestrul întâi al anului.

Potrivit normelor legale, neprezentarea de către partidele politice a rapoartelor privind gestiunea lor financiară în termenul și formatul stabilite de către Comisie, inclusiv prezentarea unor date incomplete în raport, se sancţionează cu amendă de la 9 mii la 15 mii de lei aplicată persoanei cu funcţie de răspundere.

Fluxul de știri
0