Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Casa Albă face anunțul: La ce oră este programată conferinței de presă Putin-Trump

© Sputnik / Michail Klimentjew  / Trecere la banca de fotografiiRusslands Präsident Wladimir Putin und sein US-Amtskollege Donald Trump (Archiv)
Russlands Präsident Wladimir Putin und sein US-Amtskollege Donald Trump (Archiv) - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele american Donald Trump și președintele rus Vladimir Putin se vor întâlni luni, la Helsinki, la ora locală 13:20, discuțiile urmând să dureze o oră și jumătate, potrivit programului publicat de Casa Albă.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Întâlnirea tete a tete se va încheia la ora 14:50, ora locală, iar liderii vor merge la un prânz de lucru. Conferința de presă comună a celor doi lideri va începe la ora locală 16:50.

Russia World Cup France - Croatia - Sputnik Moldova
Sport
Trump uimește din nou: Mesajul adresat lui Putin înainte de Summit

Anterior, aplicația mobilă a summitului HELSINKI 2018 a dezvăluit programul oficial al evenimentului. Potrivit programului, discuțiile directe dintre Putin și Trump vor începe la ora 13:15, ora locală (10:15 a.m. GMT) luni și va dura trei ore, inclusiv o conferință de presă cu privire la rezultatul discuțiilor.

Se aşteaptă ca la întrevederea dintre Putin și Trump din capitala finlandeză să fie discutate legăturile bilaterale și diverse probleme internaționale actuale.

Aceasta va fi prima întâlnire deplină a celor doi lideri de la preluarea mandatului de către Donald Trump, în ianuarie 2017.

Aproximativ 2000 de jurnaliști, inclusiv reporteri, din peste 60 de țări au fost acreditați pentru summit.

Fluxul de știri
0