Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Trump uimește din nou: Mesajul adresat lui Putin înainte de Summit

© Sputnik / Grigori Sisoev / Accesați arhiva multimediaRussia World Cup France - Croatia
Russia World Cup France - Croatia - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele american Donald Trump a felicitat Franța pentru victoria obținută în cadrul Campionatului Mondial FIFA 2018 precizând că evenimentul sportiv a fost unul dintre cele mai bine organizate vreodată.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Duminică seara, echipa Franței a învins-o pe cea a Croației cu un scor de 4 la 2 în meciul final de pe stadionul Luzhniki din Moscova, din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Astfel devenind pentru a doua oară campioni mondiali.

 

De asemenea, Donald Trump a felicitat Rusia, dar şi pe preşedintele Vladimir Putin pentru reuşita în organizarea Mondialului.

​Franța, care a câștigat singurul titlu din Cupa Mondială de pe teren propriu în 1998, a jucat în a treia finală în 20 de ani.

Cupa Mondială a început pe 14 iunie și a durat până pe 15 iulie, cu meciuri jucate la Moscova, Sankt Petersburg, Rostov-pe-Don, Sochi, Ekaterinburg, Saransk, Kaliningrad, Nizhny Novgorod, Kazan, Volgograd și Samara.

Fluxul de știri
0