Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noul avocat al lui Vladimir Filat a făcut prima declarație - detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьисправительное учреждение
исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Fostul premier Vladimir Filat, condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupție, a anunțat într-o postare pe Facebook că s-a despărțit de foștii săi avocați iar Victor Munteanu este cel care-l va reprezenta de acum încolo în instanță.

CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Avocat Victor Munteanu va reprezenta drepturile și interesele legale ale lui Vladimir Filat în instanțele din țară și în cele internaționale.

În acest context, noul avocat al fostului politician a făcut unele precizări într-o declarație publicată pe pagina sa de Facebook.

"Urmare a postării de către ex-deputatul în Parlament și ex-prim ministrul Republicii Moldova, dl Vlad Filat, a mesajului public privind încheierea contractului de asistență juridică cu subsemnatul, confirm că voi reprezenta drepturile și interesele legale ale dlui Vlad Filat în plan extern și voi coordona activitatea echipei locale de avocați", a menționat Victor Munteanu.

Экс-премьер-министр, глава ЛДПМ Владимир Филат - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră: Filat transmite un mesaj important din pușcărie

El a promis că va fi deschis cu cei interesați de soarta lui Filat.

"Voi fi disponibil și deschis contactelor cu cei interesați de îndată ce îmi vor fi puse la dispoziție documentele cauzei penale ale dlui Vlad Filat, solicitate de la Biroul Asociat de Avocați "Popa și asociații", cărora dl Vlad Filat le-a mulțumit pentru colaborare. Vom reveni ulterior cu comentarii", a subliniat avocatul.

Avocatul Victor Munteanu are o bogată experiență de activitate în organizații internaționale pentru drepturile omului.

Fluxul de știri
0