Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Capra face, oaia trage: Iată ce a pățit un bulgar la intrarea în Moldova - Foto

© Photo : Facebook / Poliţia de FrontierăPoliţia de Frontieră
Poliţia de Frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean al Bulgariei a rămas cu gura căscată, după ce polițiștii de Frontieră de la Giurgiulești au descoperit că nu avea actele în regulă.

CHIȘINĂU, 15 iul — Sputnik. Polițiștii de frontieră de la punctul de trecere Giurgiulești-Galați l-au reținut pe un cetățean al Bulgariei care a încercat să intre în țară aflându-se la volanul unui autoturism cu certificat de înmatriculare falsificat.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 42 de ani, aflat la volanul unui Volkswagen Golf, a prezentat spre control actele eliberate de autoritățile Bulgariei. Inspectorul de frontieră a observat semne vădite de falsificare a certificatului de înmatriculare. Actele au fost ridicate și urmează a fi supuse expertizei.

Serviciul Vamal - Sputnik Moldova
Societate
Au rămas cu gura căscată - vezi ce au descoperit vameșii într-un autobuz

Cetățeanul bulgar s-a arătat nedumerit și a declarat că nu cunoștea despre aceste nereguli, motivând că mașina aparține întreprinderii în care activează.

Bărbatul a primit autorizația de a intra în țară, însă mijlocul de transport a rămas în aria sectorului Poliției de Frontieră Giurgiulești, până la finalizarea cercetărilor.

Fluxul de știri
0