Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Au rămas cu gura căscată - vezi ce au descoperit vameșii într-un autobuz

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Contrabandă de 100000 de lei a fost depistată într-un autocar de pe cursa București-Chișinău.

CHIȘINĂU, 31 mai — Sputnik. Haine, încălțăminte și alte bunuri estimate la peste 100 de mii de lei au fost depistate recent de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal într-un autocar care făcea cursa București — Chișinău.

Captură de droguri - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil! Reținut pentru contrabandă cu „sare"

Ofițerii Echipelor Mobile au oprit autovehiculul la intrarea în municipiul Chișinău. Șoferul, un locuitor al raionului Rezina, în vârstă de 36 de ani, a fost documentat de oamenii legii.

În cadrul controlului efectuat, inspectorii au depistat 120 de piese vestimentare, 780 de articole de lenjerie de corp, 142 de perechi de încălțăminte, 300 de perechi de ochelari, 116 curele din piele și 19 poșete. Bunurile erau disimulate în podeaua și sistemele de ventilație ale autocarului.

Atât bunurile, cât și autovehiculul au fost sechestrate și transmise subdiviziunilor specializate ale Vămii pentru cercetare și calificare juridică a încălcării.

Incredibil: Contrabandă cu țigări făcută cu căruța la Prut>>>

Totodată, a fost notificată și compania de transport la care este angajat șoferul.

Fluxul de știri
0