Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vedetele pe plajă: Mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaПляжный отдых в Москве
Пляжный отдых в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Unii abia își fac planuri de vacanță, pe când alții au reușit deja să-și bronzeze corpurile pe plaje exotice şi mai puţin exotice.

CHIŞINĂU, 14 iul — Sputnik. Aşa cum se obişnuieşte, oamenii aduc din vacanţe, impresii, suveniruri şi, evident, zeci d fotografii care imortalizează clipele de fericire.

Mai nou, cele mai multe dintre aceste imagini sunt postate pe reţelele de socializare, vedetele excelând la acest capitol, iar cele de la noi, fireşte, nu sunt o excepţie.

Xenia Deli - Sputnik Moldova
Societate
Imagini incendiare: Vedete în costume de baie, care mai decare mai provocatoare

Cele mai apreciate par să fie pozele în costume de baie, de pe la piscine şi plaje. Astfel că în această perioadă pe reţelele de socializare se desfăşoară o adevărată paradă a ţinutelor de plajă.

Frumuseţile din Moldova îşi etalează siluetele lucrate la sală pe parcursul întregului an. După atâta efort, unele tinere se dezgolesc excesiv de „frumos", demonstrând că nu sunt stăpânite de inhibiţii.

Cineva ar putea critica acest gen de fotografii, alții dimpotrivă au doar cuvinte de admiraţie şi spun că tinerele „au ce arăta". Așa ori altfel, nimeni nu rămâne indiferent în faţa aceste imagini incendiare. Şi până la urmă, peste ani, nepoţii vor avea ce să vadă.

Evident, modelele şi interpretele din Moldova nu-şi arată doar costumele de baie, ci îşi împărtăşesc impresiile din vacanţă, povestesc ce locuri au văzut, ce sporturi au practicat etc.

Modelul Anastasia Fotachi, de exemplu, a "ciugulit" porumb pe litoralul turcesc, fără să se teamă că acesta îi va afecta siluete impecabil. Între ea şi femeia care vinde porumbul pare să fi apărut chiar o adevărată simpatie. Credem, nu doar pentru faptul că Anastasia îi cumpără marfa.

„Doamna din spatele meu e atât de drăguța,mereu când mă vede zâmbește", a scris modelul pe Facebook.

Deloc patriotic, Anastasia Fotachi afirmă căacolo este cel mai bun porumb. Ei, să vedem ce va spune atunci când se va coace porumbul şi pe la noi.

Şi interpreta Natalia Barbu a ajuns deja la mare, postând pe Instagram imagini atât în costum de baie, cât şi într-o elegantă ţinută de plajă.

Olia Tira, optează ca de obicei pentru extravaganţă. Dacă anul trecut ea s-a lăudat cu o vacanţă petrecută la Abu Dhabi, anul acesta interpreta pare să fi ajuns în Cipru. Cel puţin costumul de baie a fost cumpărat la Limassol, Cipru, după cum i-a spus vedeta unei tinere care pare să-şi dorească şi ea unul la fel. Despre fotografie: pietrele nu par să fie chiar confortabile, asta se poare citi din siluete şi figura extrem de încordate.

Din top nu putea lipsi Nicoleta Nucă. Aceasta a ales să pozeze în piscina unui hotel, iar cei care o urmăresc pe Instagram nu au avut decât cuvinte de admiraţi pentru felul în care arată.

Şi modelul Adela Prisăcari a postat imagini în care apare în costume de vară provocatoare.

 

Totodată, ea pare să fie adepta unor sporturi extreme. Un filmuleţ video o arată practicând Flyboard-ul.

 

Fluxul de știri
0