Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini incendiare: Vedete în costume de baie, care mai decare mai provocatoare

© Photo: Insatgram / Xenia DeliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Sezonul estival este în plină desfășurare, iar vedetele autohtone postează ”la greu” imagini pa rețelele de socializare de prin locurile unde au ales să-și petreacă vacanța. Până vom veni cu un grupaj de imagini de acest gen, vă reamintim în ce ținute de plajă s-au afișat acestea vara trecută.

CHIŞINĂU, 7 iul — Sputnik. Ce fac vedetele noastre atunci când merg în vacanţă pe litoral? Evident, îşi etalează costumele de baie sexy şi provocatoare. În sezonul estival, vedetele autohtone au postat pe Instagram imagini incendiare în ţinute de plajă care le-au pus în evidenţă siluetele „sculptate" la sala de fitness.

Modelul Xenia Deli îşi impresionează întotdeauna fanii cu silueta impecabilă şi vestimentaţia stilată. Şi cum este vară, aceasta nu a ezitat să demonstreze şi câteva costume de baie superbe. Domnişoarele au dorit evident să afle cine este producătorul.

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Июл 4 2017 в 8:08 PDT

"Baewatch" 👯with the hottest @sandrakubicka ❤️❤️❤️

Публикация от Xenia Deli (@xeniadeli) Июн 23 2017 в 8:46 PDT

Şi dacă vorbim de creaţii exclusive, nu putem trece cu vederea ţinuta de plajă demonstrată de interpreta Natalia Barbu, pe litoralul românesc. Creaţia Corinei Hamureac se asortează perfect cu corpul impecabil, bronzat, al vedetei.

#beachweardress #corelimoldova #colorsoflife

Публикация от Natalia Barbu (@nataliabarbu_official) Июл 8 2017 в 8:46 PDT

Pe aceeaşi plajă din România s-a distrat şi o altă interpretă de la noi, Olia Tira. Cele două s-au întâlnit la festivalul Neversea, care s-a desfășurat plaja Reyna din Constanța. Olia Tira s-a bucurat însă şi de destinaţii mai exotice. De exemplu, Abu Dhabi, unde şi-a demonstrat silueta bine lucrată în costume de baie colorate, din două piese.

🐢

Публикация от OliaTira (@oliatira) Июн 7 2017 в 9:05 PDT

Întotdeauna o apariţie sexy, Nicoleta Nucă a publicat şi ea poze în costum de baie pe Instagram. Tânăra scrie că este la piscină, în România, şi se bucură „de fiecare minut de odihna și soare".

 

Ma bucur de fiecare minut de odihna și soare…😍🌞 #pooltime #feelinsexy #bronze

Публикация от Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) Июл 13 2017 в 2:56 PDT

Fluxul de știri
0