Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

După calificarea Franţei în finala Mondialului, Putin l-a felicitat pe Macron

© Sputnik / Alexandre Vilf / Accesați arhiva multimediaФутбол. ЧМ-2018. Матч Франция - Бельгия
Футбол. ЧМ-2018. Матч Франция - Бельгия - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin s-a întreţinut marţi seara la telefon cu omologul său francez Emmanuel Macron pentru a-l felicita cu prilejul victoriei Albaştrilor în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal, găzduit încă câteva zile de Rusia.

BUCUREŞTI, 11 iul — Sputnik. Aflându-se în vizită la Sankt Petersburg pentru meciul de marţi seara dintre "Cocoşii Galici" și "Diavolii Roşii", președintele francez a primit un mesaj de felicitare din partea lui Vladimir Putin.

Akinfeïev respinge, Rusia învinge - Sputnik Moldova
Sport
Rusia a învins Spania la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

"Imediat după încheierea semifinalei Cupei Mondiale între selecționatele Franţei şi Belgiei, președintele rus l-a contactat telefonic pe președintele francez Emmanuel Macron, prezent la acest meci. Vladimir Putin l-a felicitat cu căldură pe Emmanuel Macron și pe toți fanii francezi pentru victoria echipei lor în acest meci și calificarea Franței pentru finală", informează serviciul de presă al Kremlinului.

El a adăugat că președintele rus "l-a salutat, de asemenea, pe regele Belgiei Philippe, prezent și el la acest meci, subliniind faptul că pe parcursul turneului echipa belgiană a prezentat fotbal de înalt nivel".

În disputa de pe stadionul Krestovski din Sankt-Petersburg echipa franceză a învind adversarul cu scorul de 1-0.

Fluxul de știri
0