Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Revin ploile - Iată câte zile nu ne vom putea bucura de soare

© Sputnik / Natalia SeliverstovaПрохожие во время дождя в Москве
Прохожие во время дождя в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Timp de patru zile vom avea cerul înnourat, fără soare și ploi cu descărcări electrice – un fapt mai puțin îmbucurător pentru cei care și-au propus să iasă să se odihnească în sânul naturii sau la un ștrand în Capitală.

Ghenadie Roșca - Sputnik Moldova
Prognoze meteo îngrijorătoare pentru lunile iulie și august. Iată ce ne așteaptă
CHIȘINĂU, 10 iulie — Sputnik. Meteorologii au anunțat pentru astăzi ploi cu descărcări electrice în toate regiunile țării. Temperatura aerului se va menține acceptabilă pentru această perioadă: noaptea +14.. +19 grade Celsius, iar ziua +24..+29 de grade Celsius.

Ploile vor continua și în noaptea de marți spre miercuri, în raioanele de nord, de centru și de sud. Miercuri temperatura va varia noaptea de la +15 la +20 de grade Celsius, iar ziua de la +15 la +32 de grade Celsius.

Cam aceeași temperatură a aerului vom avea și joi, și vineri, când de asemenea va ploua. Sâmbătă ploile vor înceta, dar nu și în regiunea de sud. Abia duminică vom avea soare în toată țara.

 

Fluxul de știri
0