Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldovenii, umiliți atunci când părăsesc țara – Video

© Sputnik / Мирослав Ротарьпограничная полиция
пограничная полиция - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Republica Moldova cetățenii onești și corecți sunt umiliți de șmecherii care au trecere la autorități chiar și atunci când părăsesc țara. Filmul care a fost plasat recent pe Facebook demonstrează acest lucru.

CHIȘINĂU, 10 iulie — Sputnik, Sergiu Praporșcic. Cazul car a avut loc recent la punctul de trecere a frontierei cu Ucraina "Tudora-Starokazacie" i-a revoltat pe mii de internauți. Pentru că ne aflăm în perioada estivală, când mii de familii din Republica Moldova merg să se odihnească la mare în Ucraina, la punctul de trecere a frontierei din "Tudora-Starokazacie" s-a creat o coadă kilometrică.

Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Revoltător: Polițiștii de Patrulare îi amendează pe șoferi ca pe niște fraieri – Video

Cetățenii corecți își așteptau onest rândul, chiar dacă stăteau în soare cu copii mici, neveste gravide sau oameni în etate care suportă mai greu canicula. Alții, însă, fiind în înțelegere cu angajații celor de la frontieră, pentru că altfel nu ar fi putu trece prin punctul de control, depășeau fără nicio jenă acest rând lung.

Bineînțeles că această impertinență i-a revoltat pe oameni.

Poliția de Frontieră din Republica Moldova a anunțat pentru Sputnik Moldova că acest caz a avut loc pe teritoriul ucrainean, după trecerea puctului de control voldovenesc. În acest fel, polițiștii de frontieră din Moldova nu au avut cum asigura ordinea și corectitudinea la trecerea hotarului, această responsabilitate revenindu-le colegilor lor ucraneni.

Filmul postat pe Facebook a acumulat mii de vizualizări.

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacției Sputnik.

Fluxul de știri
0