Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Marțea Neagră: Grav accident rutier în România, cu implicarea unui microbuz din Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Un polițist din România și-a pierdut viața după s-a ciocnit frontal un autocar din Republica Moldova, care efectua cursa Republica Moldova - Spania.

CHIȘINĂU, 10 iul — Sputnik. Şoferul autoturismului de model Renault şi-a pierdut viaţa, iar dintre cele 14 persoane aflate în autocar, doar una a avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ziaruldeiasi.ro.

Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Accident teribil în raionul Râșcani: Polițiști beți la volan - O tânără a murit pe loc

Potrivit oamenilor legii, a fost activat planul roşu de intervenţie. Conform sursei, accidentul a avut loc după ce şoferul unui Renault Megane a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz, ricoşând ulterior în autocar. Şoferul avea 28 de ani. El conducea o maşină care avea numere roşii, de Suceava. Autocarul are numere de înmatriculare de Republica Moldova.

Martorii din autocar au declarat că şoferul de la volanul autoturismului avea viteză excesivă.

Potrivit unor surse, şoferul care şi-a pierdut viaţa era poliţist. Anchetatorii au recuperat din maşina acestuia un pistol cu bile, un ceas şi mai multe documente.

Din primele informaţii, se pare că bărbatul a trecut astăzi pe la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Fluxul de știri
0