Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil în raionul Râșcani: Polițiști beți la volan - O tânără a murit pe loc

© SputnikAccident în Chișinău
Accident în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Un tragic accident rutier s-a produs în această noapte în satul Recea din Raionul Râșcani, în urma căruia o tânără și-a pierdut viața. Conducătorul auto, angajat al Poliției, se afla la volan în stare de ebrietate.

CHIȘINĂU, 10 iul — Sputnik. Un tânăr de 22 de ani din satul Recea, aflat la volanul automobilului de marca BMW, s-a ciocnit violent într-un camion, condus de un bărbat de 47 de ani. El a pătruns pe contrasens în timp ce executa o manevră de depășire pe drumul M5, spre direcția orașului Râșcani.

Accident de circulație în apropierea orașului Cricova - Sputnik Moldova
Accidente
Accident tragic, lângă Chișinău: Victima – un tânăr de 26 de ani

Potrivit Poliției, în automobil se aflau trei pasageri, două femei şi un bărbat cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani. În urma impactului una dintre tinere a decedat la fața locului, ceilalți pasageri şi şoferul s-au ales cu leziuni şi au fost transportați la Spitalul raional din Râșcani.

Ca urmare a verificărilor s-a constatat că şoferul BMW-ului, precum și bărbatul care se afla în același mijloc de transport în calitate de pasager, sunt angajați ai Poliției.

Oamenii legii au stabilit că în momentul accidentului, conform rezultatelor preliminate, aceștia se aflau în stare de ebrietate.

Polițistul care se afla la volanul automobilului va fi reținut și cercetat penal.

Fluxul de știri
0