Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii în cazul fetei dispărute la Hârbovăț: Iată ce anunț a făcut Poliția

© Sputnik / Miroslav RotariДеревья
Деревья - Sputnik Moldova
Abonare
Fata de 18 ani care a dispărut cu 12 zile în urmă nu a fost găsită de oamenii legii. Apropiații tinerei sunt disperați.

CHIȘINĂU, 10 iulie — Sputnik. Fata din Anenii Noi care a dispărut acum 12 zile este de negăsit. Polițiștii au anunțat că acțiunile de căutare a fetei vor continua, dar vor fi folosite metode speciale de identificare a tinerei. 

Село, Sat - Sputnik Moldova
Societate
Detalii în cazul fetei dispărute la Hârbovăț: Apropiații tinerei cred că ar fi fost răpită

Este vorba de măsuri speciale de investigație și procesual penale pentru elucidarea tuturor circumstanțelor acestui caz.

Poliția a precizat într-un comunicat care sunt semnalmentele adolescentei: 165 cm înălțime, păr negru lung, ochi căprui. La momentul plecării de acasă fata era încălțată în adidași roșii.

Oamenii legii roagă persoanele care dețin informații despre locul aflării fetei să informeze imediat poliția la numărul 112.

Amintim că o fată de 18 ani a dispărut în data de 27 iunie. Tânăra ar fi fugit de acasă din cauza notei negative pe care a luat-o la proba de matematică de la BAC. Fata este originară din satul Hârbovăt, Anenii Noi. Adolescenta a fost căutată cu disperare de oamenii legii și de mai mulți voluntari din sat, dar fără succes. Potrivit Poliției, atunci când a plecat de acasă fata era îmbrăcată în tricou negru, pantaloni scurți albaștri și ghete roșii. Fata a lăsat acasă un carnet cu notele pe care le-a obţinut la examene.

Fluxul de știri
0