Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii în cazul fetei dispărute la Hârbovăț: Apropiații tinerei cred că ar fi fost răpită

© SputnikСело, Sat
Село, Sat - Sputnik Moldova
Abonare
Fata din Hârbovăț care a dispărut acum o săptămână este de negăsit. Ea a plecat de acasă fără bani și acte.

CHIȘINĂU, 5 iulie — Sputnik. Tânăra din satul Hârbovăț, Anenii Noi care a dispărut în data de 27 iunie este de negăsit. Directoarea școlii în care învăța Adriana Iordăchescu presupune că minora ar putea fi răpită, scrie stiri.md. 

Экзамен - Sputnik Moldova
Societate
Ore de căutări în zadar: Detalii în cazul fetei dispărute din satul Hârbovăț

Oamenii legii și sătenii au continuat să o caute, dar fără niciun rezultat. Directoarea școlii în care a învățat tânăra, Elena Zmeu, spune că nu crede ca fata să plecat de acasă doar din cauza notei proaste luate la examenul de Bacalaureat.

„Dispariția fetei și nota de la bacalaureat este doar o coincidență. Dacă fugea de acasă doar pentru o notă, demult o găseam. Zilele trecute a venit din Israel tatăl vitreg al Adrianei, ei erau în relații foarte bune", susține directoarea.

Potrivit dascălului, la sfârșitul lunii mai a mai dispărut o fată din localitate. Tânăra a fost violată și lăsată să plece acasă. Părinții Adrianei sunt disperați. Aceștia susțin că fata a plecat de acasă fără bani și fără acte, așa că nu avea cum să plece prea departe singură, iar înaintea examenelor fata era binedispusă.

„Lasă măcar și note de doi să primească, dar să vină acasă vie și sănătoasă. Credem că a plecat din cauza notelor pentru că noi nu ne certăm cu ea", a spus mama fetei dispărute.

Tânăra în vârstă de 18 ani, viitoare absolventă, a dispărut exact după ce a aflat că a luat nota 3 la examenul de Bacalaureat la matematica.

Poliția locală presupune că ea ar fi fugit de acasă pentru că este unica fată din clasă care nu a susținut examenul de Bacalaureat și îi este rușine să se întoarcă. În ziua când a dispărut, purta un maiou negru, o pereche de pantaloni scurți de culoare albastră și adidași roșii. Are o înălțime de 1.65 metri, păr negru lung și ochi căprui. Fata locuia cu mama ei, care este educatoare şi fratele său, în vârstă de 7 ani.

Fluxul de știri
0