Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția în alertă: Fenomene meteo extreme în următoarele ore

© Pixabay / BrinWeinsМолния
Молния - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Info Trafic vine cu o avertizare în legătură cu condițiile meteo complicate care se așteaptă în următoarele ore.

CHIȘINĂU, 10 iul — Sputnik. Serviciul Info Trafic a venit cu o avertizare, în special pentru conducătorii auto, în legătură cu înrăutățirea bruscă a vremii.

Ghenadie Roșca - Sputnik Moldova
Prognoze meteo îngrijorătoare pentru lunile iulie și august. Iată ce ne așteaptă

Astfel, în următoarele trei ore în țară se prevăd vijelie, ploi puternice, cu descărcări electrice și grindină. Vântul va bate în rafale puternice de până la 15-20 m/s.

Meteorologii au anunțat pentru astăzi ploi cu descărcări electrice în toate regiunile țării. Temperatura aerului se va menține acceptabilă pentru această perioadă: noaptea +14.. +19 grade Celsius, iar ziua +24..+29 de grade Celsius.

Ploile vor continua și în noaptea de marți spre miercuri, în raioanele de nord, de centru și de sud. Miercuri temperatura va varia noaptea de la +15 la +20 de grade Celsius, iar ziua de la +15 la +32 de grade Celsius.

Fluxul de știri
0