Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii șocante despre ucigașul Susanei, minora din Germania cu origini moldovenești

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Presa germană se întreabă acum dacă Susana Maria Feldman, minora originară din Moldova, ar fi fost vie astăzi dacă Poliția ar fi acționat cu mai multă fermitate.

CHIȘINĂU, 7 iul — Sputnik. Irakianul suspectat de violarea și uciderea Susanei se afla de mai mult timp în vizorul Poliției. Însă el nici nu a fost interogat, chiar dacă era suspectat de un alt viol, notează germania.one.

Acest lucru a fost făcut public de Frankfurter Allgemeine Zeitung, care face referire la Procuratura din Wiesbaden, Germania.

Potrivit informaţiei de care dispune publicaţia, Ali Bashar era suspectat de violarea repetată a unei minore de 11 ani din Germania. Tatăl fetei a anunţat poliţia despre această crimă încă pe 17 mai.

Сотрудники немецкой полиции - Sputnik Moldova
Scandal în Germania: Cum a fost posibil ca ucigaşul Susanei să fugă din ţară

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la începutul lunii iunie, şeful poliţiei din Giessen s-a referit la aceste suspiciuni, însă a declarat că depoziţiile martorilor nu indicau asupra unui suspect concret. Totuşi, numele lui Ali era pomenit.

Procuratura subliniază însă că, pornind de la descrierea camerei în care s-a produs violul, identitatea agresorului putea fi stabilită cu exactitate. Acum, Poliţia este convinsă că anume irakianul Ali Bashar a violat-o repetat pe eleva de 11 ani, în lunile martie şi aprilie şi a cerut mandat de arest pentru suspect.

Amintim că după săvârşirea crimei odioase, acesta a fugit din Germania împreună cu întreaga familie, Ali Bashar mai având încă cinci fraţi. Suspectul a fost reţinut ulterior în Irak, iar presa se întreba cum a fost posibil ca refugiatul căruia i-a fost refuzat azilul în Germania, să poată ieşi din ţară neobservat de nimeni.

Susana, minoră de 14 ani cu origini moldoveneşti, a fost mutilată și omorâtă cu cruzime în orașul Wiesbaden, Germania.

Moldoveancă minoră, violată și ucisă în Germania de imigranți: Detalii șocante — Video>>>

Minora a dispărut în data de 22 mai. Familia a început să o caute, iar ulterior a alertat poliția. După zile întregi de căutări disperate, fata a fost găsită fără suflare într-o râpă din apropierea orașului Wiesbaden.

Corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit în data de 7 iunie. Aceasta a fost violată de mai multe ori după care a fost asfixiată cu o frânghie care a fost găsită alături de victimă.

Fluxul de știri
0