Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Congresmanii americani, la Moscova - un senator explică ce caută

© Sputnik / Михаил Метцель / POOL / Accesați arhiva multimediaГлава МИД РФ С. Лавров встретился с конгрессменами США
Глава МИД РФ С. Лавров встретился с конгрессменами США - Sputnik Moldova
Abonare
Legislatorii americani au sosit la Moscova pentru a identifica niște căi de îmbunătățire a relațiilor între SUA și Rusia, a declarat senatorul Richard Shelby.

CHIȘINĂU, 4 iul — Sputnik. Delegația congresmanilor americani a sosit într-o vizită la Moscova nu pentru a acuza Rusia de ceva, ci pentru a stabili un dialog, a declarat președintele comisiei Senatului SUA pentru consignațiuni, republicanul Richard Shelby.

"Mă aflu aici nu pentru a aduce acuzații Rusiei sau ceva de genul acesta. Mă aflu aici pentru a încerca să  găsim căi de îmbunătățire a relațiilor. Un dialog larg și deschis, iar dvs ați utilizat termenul de "dialog", este unul util pentru noi toți și întreaga lume", a spus Shelby în cadrul unei întrevederi cu președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Сербии А. Вучичем - Sputnik Moldova
Rusia
Putin merge la Belgrad să consolideze relațiile strategice cu Serbia

Un grup de legislatori americani a sosit în Rusia pe 30 iunie și deja a avut un șir de întrevederi oficiale la Sankt Petersburg.

Vizita delegației parlamentare din SUA în Rusia a coincis cu perioada în care Moscova și Washingtonul se pregătesc de o întrevedere a președinților Vladimir Putin și Donald Trump. Anterior, capitala rusă a fost vizitată de consilierul de la Casa Albă pentru securitatea națională, John Bolton.

Fluxul de știri
0