Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon intenționează să se întâlnească cu Putin în luna iulie

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном
Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că în viitoare jumătate de an va depune toate eforturile pentru restabilirea relațiilor Republicii Moldova cu Federația Rusă și totodată se restabilească echilibru în politica externă, asta însemnând să dezvolte relații bune atât cu Vestul, cât și cu Estul.

Президент РМ Игорь Додон - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon, gata să scoată lumea în stradă – Iată în ce condiții o va face
CHIȘINĂU, 3 iul — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat că în perioada 13-14 iulie are preconizată o întrevedere cu liderul de la Moscova, Vladimir Putin.

El a spus că a fost invitat să participe în data de 9 iulie la inaugurarea președintelui turc Erdogan. Dodon a precizat că el va da curs acestei invitații și va participa la ceremonie. 

Totodată, președintele moldovean a fost invitat să participe la finala Campionatului Mondial de Fotbal, iar până la acest eveniment el va avea o întrevedere cu Vladimir Putin.

În acest context, Dodon a mai spus că în viitoare jumătate de an va depune toate eforturile pentru restabilirea relațiilor Republicii Moldova cu Federația Rusă și totodată se restabilească echilibru în politica externă, asta însemnând să dezvolte relații bune atât cu Vestul, cât și cu Estul.

Fluxul de știri
0