Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Pronosticul antrenorului echipei Croației pentru meciul cu Rusia

© Sputnik / Александр Вильф / Accesați arhiva multimediaФутбол. ЧМ-2018. Матч Аргентина - Хорватия
Футбол. ЧМ-2018. Матч Аргентина - Хорватия - Sputnik Moldova
Abonare
Zlatko Dalić a calificat echipa națională de fotbal a Rusiei drept un "mare rival” și a declarat că aceasta va fi greu de învins.

CHIȘINĂU, 2 iulie — Sputnik. Meciul cu Rusia din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal va fi un spectacol extraordinar pentru întreaga lume, a declarat Zlatko Dalić, antrenorul echipei naționale de fotbal a Croației, calificând echipa lui Stanislav Cercesov drept un „mare rival".

În ajun, echipa națională a Croației i-a învins pe danezi, astfel că pe 7 iulie se va confrunta la Soci cu Rusia. Timpul regulamentar de joc și prelungirile s-au încheiat la egalitate (1:1), iar în seria loviturilor de departajare a câștigat Croația cu scorul 3:2.

Tot pe 1 iulie, Rusia s-a calificat în sferturile de finală ale competiției, după ce a învins Spania cu scorul de 4:3 la loviturile de departajare.

„Pentru noi, fiecare meci care urmează este considerat cel mai important. Le voi spune băieților că ne confruntăm cu cele mai bune echipe din campionatul mondial. Rusia nu ar fi ajuns atât de departe dacă nu ar fi fost o echipă puternică", a declarat Dalić.

Akinfeïev respinge, Rusia învinge - Sputnik Moldova
Sport
Rusia a învins Spania la Campionatul Mondial de Fotbal 2018

De asemenea, acesta a calificat echipa națională a Rusiei drept un rival dificil și puternic. „Ne vom strădui să ne păstrăm calmul, ne vom strădui să jucăm și mai bine decât până acum", a promis antrenorul croat.

Acesta susține că pentru meciul cu Rusia îi va mobiliza pe sportivii săi ca pentru un joc în finală, deoarece aceasta va fi o „încercare colosală".

Totodată, antrenorul croat a menționat că echipe puternice cum ar fi cele ale Argentinei, Portugaliei și Egiptului au părăsit deja Campionatul Mondial de Fotbal.

„Noi am venit la Campionat pentru a juca fotbal și pentru ca țara noastră să fie mândră de noi", a concluzionat Dalić.

Fluxul de știri
0