Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii în cazul groaznicului accident de la Botanica: Un copil a murit la spital

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе дтп accident rutier
Авария в Кишиневе дтп accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Un bebeluș de doar trei luni a murit la spital după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp, în sectorul Botanica al Capitalei.

CHIȘINĂU, 2 iulie — Sputnik. Un copil de doar trei luni s-a stins din viață la Centrul Mamei și a Copilului din Capitală. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accidente
Îngrozitor: Două accidente teribile în această dimineață, în Capitală

Copilul împreună cu mama sa au fost transportat de urgență la spital după ce mașina în care se aflau a intrat în plin într-un stâlp. La scurt timp, copilul s-a stins din viață. Mama acestuia, în vârstă de 18 ani, a suferit și ea multiple traumatisme și se află sub supravegherea medicilor.

Amintim că groaznicul accident s-a produs în această dimineață în sectorul Botanica al Capitalei. Un automobil de marca BMW a intrat într-un stâlp. Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului. Șoferul, tată copilului decedat, a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă din Capitală. Acesta are multiple traumatisme pe tot corpul.

Fluxul de știri
0