Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Două accidente teribile în această dimineață, în Capitală

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
Un în început de săptămână de coșmar în Chișinău - două accidente grave s-au produs în această dimineață. Un copil a avut de suferit.

CHIȘINĂU, 2 iul — Sputnik. Un început de săptămână extrem de prost pentru doi conducători auto, care au provocat două accidente în această dimineață. Ambele par să se fi produs din cauza excesului de viteză.

Primul accident a avut loc pe strada Uzinelor. Un automobil Fiat 500 a intrat în plin într-un stâlp, informează PublikaTV. A avut de suferit o tânără care se afla la volanul mașinii. Aceasta a fost transportată la spital. În urma impactului puternic stâlpul s-a răsturnat, strivind practic mijlocul de transport.

© Photo : Telegram / 🇲🇩AUTO CLUB MD🇲🇩Accident rutier pe strada Uzinelor
ДТП в Кишиневе - Sputnik Moldova
Accident rutier pe strada Uzinelor

Cel de al doilea accident s-a produs în sectorul Botanica al Capitalei, unde un automobil de marca BMW a intrat de asemenea într-un stâlp. A avut de suferit un copil în vârstă de doar un an. La volanul mașinii se afla chiar tatăl copilului. Poliția cercetează toate circumstanțele producerii accidentului.

Fluxul de știri
0