Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiul unui cunoscut analist politic, împușcat astă noapte, în Capitală

CC0 / Pixabay / zgmorris13 / Una pistola (imagen referencial)
Una pistola (imagen referencial) - Sputnik Moldova
Abonare
Deși nu există încă o confirmare de la autorități, mai multe mijloace de informare în masă scriu că în această noapte a fost ucis prin împușcare fiul unui analist politic din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 30 iun — Sputnik. Presa din Chișinău scrie că în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Capitală, a avut loc o crimă, victima căreia este fiul unui cunoscut analist politici din Republica Moldova.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Detalii în cazul omorului de la Hâncești: Cine este proprietarul centrului de agrement

Mai multe mass-media afirmă că în noaptea din 29 spre 30 iunie 2018, în jurul orei 01:00, cineva a sunat la 112 și a anunțat că pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Chișinăului, în scara unui bloc s-au produs câteva împușcături.

La locul infracțiunii s-au deplasat angajații Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă a Direcției de Poliție din municipiul Chișinău. Aceștia au găsit acolo un bărbat decedat prin împușcare și două arme: un automat AK 47 și un pistol. În aceeași locuință se afla și persoana care este bănuită că ar fi ucis victima.

Presa scrie că victima ar fi fiul analistului politic Anatol Țăranu, pe nume Teodor Țăranu.

Alte mijloace de informare în masă afirmă că victima și ucigașul ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, după care s-au certat și, în consecință, cel de-al doilea a deschis focul din armă.
Poliția nu a venit deocamdată cu informații la acest subiect.

Fluxul de știri
0