Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii în cazul omorului de la Hâncești: Cine este proprietarul centrului de agrement

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova
Abonare
Proprietarul piscinei din Hâncești, unde a fost împușcat un tânăr de 20 de ani, este un om de afaceri străin.

CHIȘINĂU, 21 iun — Sputnik. Proprietarul piscinei din orașul Hâncești unde a fost împușcat mortal un tânăr de 20 de ani, este cetățean străin. 

Numele acestuia este Amir Rabi și s-a mutat în țara noastră după ce s-a căsătorit cu o moldoveancă. Acesta deține în orașul Hâncești un hotel, o sală de forță, un club de noapte și o piscină în apropierea unui parc din localitate. 

Potrivit oamenilor legii, șeful adjunct al poliției criminale al Inspectoratului de Poliție Hâncești a folosit arma de foc în urma unei altercații care a avut loc între tinerii, proprietarul piscinei și polițist. Polițistul a ajuns la centrul de agrement după ce proprietarul s-a plâns autorităților că în ultimele zile câteva persoane necunoscute intrau fără permisiune la piscina sa.

În momentul apariției polițistului și proprietarului, trei tineri de 20 de ani care se scăldau în piscină au încercat să fugă, însă unul dintre ei a fost împușcat mortal. Proprietarul și polițistul au fost reținuți. A fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat.

Băiatul care a fost împușcat mortal este Dan Osipciuc. Acesta avea 20 de ani și era student la o universitate din orașul Chișinău.

Fluxul de știri
0