Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Au fost decise data și locul întrevederii Putin-Trump

© Sputnik / Michael Klimentyev / Accesați arhiva multimediaПрезидент США Дональд Трамп и президент России Владимир Путин
Президент США Дональд Трамп и президент России Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Cei doi șefi de stat se vor întâlni în luna iulie la Helsinki.

CHIȘINĂU, 28 — Sputnik. Prima întâlnire oficială dintre Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și președintele SUA, Donald Trump, va avea loc pe 16 iulie, la Helsinki.

Президент РФ В. Путин встретился с советником президента США по вопросам нацбезопасности Д. Болтоном - Sputnik Moldova
Politică
Putin s-a întâlnit cu consilierul lui Trump: Ce au discutat

”În conformitate cu înțelegerile la care s-a ajuns, pe 16 iulie, la Helsinki, va avea loc întâlnirea dintre președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump”, a anunțat a anunțat serviciul de presă al Kremlinului într-un comunicat.

Este prima întâlnire oficială a celor doi lideri, care nu se produce în contextul unor summituri. Acum un an, Putin și Trump s-au întâlnit la Hamburg, în marja G20, iar apoi au avut o scurtă discuție în noiembrie 2017, la summitul APEC, care s-a desfășurat în Vietnam.

Putin și Trump vor lua în discuție perspectivele dezvoltării relațiilor dintre cele două state, dar și probleme de actualitate de pe agenda internațională.

Miercuri, la Moscova a ajuns consilierul președintelui SUA pe probleme de securitate națională, John Bolton, pentru a pregăti întrevederea celor doi șefi de stat. El s-a întâlnit cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și și cu ministrul de externe, Serghei Lavrov.

Fluxul de știri
0