Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Putin s-a întâlnit cu consilierul lui Trump: Ce au discutat

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин встретился с советником президента США по вопросам нацбезопасности Д. Болтоном
Президент РФ В. Путин встретился с советником президента США по вопросам нацбезопасности Д. Болтоном - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul întrevederii cu Vladimir Putin, consilierul liderului american pe probleme de securitate națională, John Bolton, a declarant că Donald Trump are drept scop principal menținerea păcii în lume.

CHIȘINĂU, 27 iunie — Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a primit la Kremlin pe John Bolton, consilierul lui Trump pe probleme de securitate națională.

Bolton a declarat că președintele SUA rămâne angajat scopurilor de menținere a stabilității în lume, comunică RIA Novosti.

Президент США Дональд Трамп и президент России Владимир Путин - Sputnik Moldova
Rusia
Bolton a sosit la Moscova să pregătească terenul pentru întrevederea Putin - Trump

„Chiar și atunci când între noi au existat divergențe serioase, liderii noștri, consilierii noștri aveau întrevederi și acest lucru era important, anume acesta a devenit o garanție a stabilității în lume. Domnul Trump rămâne fidel realizării acestor scopuri", a spus John Bolton, consilierul liderului american pe probleme de securitate, în timpul întrevederii cu Vladimir Putin.

Anunțând vizita demnitarului american la Moscova, Consiliul de Securitate Națională al SUA a declarat că Bolton va discuta cu partenerii ruși „posibila întrevedere" dintre președinții SUA și Federației Ruse, Donald Trump și Vladimir Putin.

Deocamdată, nu au fost făcute declarații privind locul și data summitului Putin — Trump.

Fluxul de știri
0