Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik a anunțat câștigătorii proiectului ”Îmbracă o ie...”

© Sputnik / Miroslav RotariIe
Ie - Sputnik Moldova
Abonare
Sputnik își premiază câștigătorii campaniei ”Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Moldova”. Este vorba despre interpreta Stela Botez, jurnalista Diana Josu-Braniște și Sebastian Braniște, fiul jurnalistei.

"Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova. Iar Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț" — acesta a fost mesajul cu care Sputnik Moldova a venit către toți oamenii ce-și iubesc țara și portul popular.

Astăzi, a venit momentul cel mare, Sputnik Moldova își premiază câștigătorii concursului "Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Moldova".

Deși la începutul campaniei am anunțat că vom premia doar un singur câștigător, mesajele emoționante pe care le-am primit din partea diferitor categorii de oameni, cum ar fi: medici, psihologi, interpreți, scriitori ș.a., ne-au făcut să premiem trei persoane — vom oferi în dar două ii și o minge.

Așadar, câștigătorii campaniei "Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Moldova" sunt: interpreta Stela Botez, jurnalista Diana Josu-Braniște și Sebastian Braniște, fiul jurnalistei care va primi în dar de la Sputnik Moldova o minge.

Stela Botez, interpretă 

Diana Josu-Braniște, jurnalistă

Sebastian Braniște

Sputnik Moldova anunță că datorită mesajelor video pe care le-am primit din partea mai multor oameni am decis să continuăm campania "Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Moldova" până în data de 27 august. Așadar, îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova. Iar de ziua Independenței Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Fluxul de știri
0