Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Statul le oferă instruire gratuită femeilor care vor să-și dezvolte afacerile

© SputnikMaria Pleșca
Maria Pleșca - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 300 de femei din Republica Moldova beneficiază deja de câteva luni de proiectul „Business Academy for Women", lansat de către Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM).
Statul oferă instruire gratuită femeilor, pentru a-și dezvolta afacerile

Proiectul urmărește dezvoltarea afacerilor deținute de femeile din mediul rural. Printre beneficiarele acestuia se numără și Maria Pleșca, o antreprenoare din raionul Telenești. Ea a salutat inițierea unor asemenea proiecte pentru că oferă posibilitatea dezvoltării micul business.

„Eu cred că instruirea continuă trebuie să fie mereu, mai ales dacă ești antreprenor. Nu poți să spui că ai ajuns la o limită și rămâi acolo. Mereu există loc de creștere. Proiectul în sine a avut un impact foarte mare asupra mea. Pentru că chiar dacă suntem de mult timp pe piață, uneori te ciocnești de unele situații neprevăzute. Iată prin aceste seminare am avut posibilitatea să le evităm", a declarat în cadrul emisiunii „Kilometrul 0", Maria Pleșca.

Ce alte oportunități i-a mai oferit acest proiect, ascultați în fișierul audio atașat.

Fluxul de știri
0