Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai aveți șapte zile să faceți asta, după care veți plăti mai mulți bani

© Sputnik / Rodion ProcaBani
Bani - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii Republicii Moldova pot economisi mai mulți bani, dacă până la data de 2 iulie vor achita acest serviciu care este obligatoriu.

CHIȘINĂU, 24 iunie- Sputnik. Termenul limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15 la sută expiră la data de 2 iulie.  

Bancnote cu nominalul de 50 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În anul 2018, impozitele și taxele vor crește

Serviciul Fiscal de Stat anunță că persoanele care vor achita integral impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar până la data de 2 iulie, beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15 la sută din suma impozitului calculat pentru anul curent. Dacă contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie.

Acest tip de impozit poate fi achitat și online. Persoanele care dețin semnătură electronică pot activa avizul de plată, dar și achita imediat acest tip de impozit prin intermediul www.servicii.fisc.md. Persoanele care nu dețin semnătură electronică, dar  care au recepționat avizul de plată pot achita impozitul pe bunurile imobiliare prin intermediul sistemului guvernamental de plăți electronice www.mpay.md.


Fluxul de știri
0