Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vai de capul narcomanilor: Iată ce fac polițiștii în Capitală

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi indivizii au fost prinși de polițiști în timp ce consumau substanțe halucilogene.

CHIȘINĂU, 20 iun — Sputnik. Doi bărbați de 35 și 36 de ani din Chișinău sunt cercetați penal pentru consum și păstrarea substanțelor narcotice. 

Сдача ЕГЭ по русскому языку в школах России - Sputnik Moldova
Societate
Elevii confirmă că în Moldova este uşor să găsești substanţe narcotice

Bărbații au fost observați de un echipaj mobil al Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă din cadrul Direcției de Poliție Chișinău în curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani, dat fiind că aveau un comportament suspect.

În urma documentării, oamenii legii au depistat un plic în care se afla o substanță vegetală necunoscută și un dispozitiv din plastic confecționat artizanal, destinat consumului de substanțe narcotice.

Indivizii au fost escortați la Inspectoratul de Poliție din sectorului Buiucani pentru audieri și stabilirea circumstanțelor.

Obiectele ridicate au fost sigilate conform procedurii şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP. Conform legislaţiei penale în vigoare, suspecţii reţinuţi riscă o pedeapsă cu amendă de până la 20 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 100 de ore.

Fluxul de știri
0