Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vlad Filat face în închisoare ceea ce nu a reușit în libertate

© Sputnik / Vladimir PolusatovЭкс-премьер-министр, глава ЛДПМ Владимир Филат
Экс-премьер-министр, глава ЛДПМ Владимир Филат - Sputnik Moldova
Abonare
Unii dintre foștii colegi de partid ai lui Vlad Filat, care i-au mai rămas fideli ex-liderului PLDM, îl vizitează periodic pe acesta în penitenciar.

CHIȘINĂU, 10 iun — Sputnik. Aflat în închisoare, Vlad Filat se îndeletnicește cu scrisul și cititul, activități pentru care, probabil, a avut mai puțin timp anterior.

Dezvăluirile au fost făcute de fostul său coleg de partid, Vadim Pistrinciuc, în cadrul unei emisiuni la TV8.

Vladimir Filat - Sputnik Moldova
Societate
Vladimir Filat o duce bine-mersi în pușcărie - Are de toate: vizite, colete

Întrebat dacă îl mai vizitează pe Filat în penitenciar, vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, a spus că mai merg la el periodic, ultima dată reușind să aibă o întrevedere în luna mai, înainte de ziua sa de naștere.

Opinând că nu este corect să se discute despre starea lui Vlad Filat și cum se simte acesta, Pistrinciuc a spus totuși că fostul politician este în stare bună, se simte puternic, activează, este bine informat.

"Este în stare bună, le transmite salutări colegilor. Evident că este deranjat de situația în care se află, dar este ok. Cel puțin asta ne-a spus. Dumnealui nu se plânge de condiții, se simte bine, citește, scrie", a subliniat vicepreședintele PLDM.

Întrebat de moderatoare dacă Vlad Filat are de gând să se întoarcă în politică, Pistrinciuc a precizat că nu au discutat această chestiune pentru că "nu este locul și timpul".

Fluxul de știri
0