Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Jurnalista Tatiana Cebotari a îmbrăcat o ie și a spus cu mândrie de ce-și iubește țara

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Moderatoarea emisiunilor ”Sputnik Matinal” și ”Logica Puterii” a răspuns provocării lansate de Sputnik Moldova. A îmbrăcat o ie și ne-a mărturisit de ce iubește Moldova.

În mesajul său, jurnalista menționează că își iubește țara pentru că în Republica Moldova încă mai sunt valori și că aici visele ei prind realitate.

"Îmi iubesc țara pentru că aici m-am născut, aici e familia mea, aici sunt oamenii pe care îi iubesc. Iubesc Republica Moldova pentru că încă mai avem valori și tradiții pe care le păstrăm de veacuri", spune Tatiana Cebotari.

Totodată, jurnalista i-a îndemnat pe toți să răspundă provocării lansate de Sputnik Moldova.

"Iubesc Republica Moldova, inclusiv pentru această ie pe care o port cu mândrie. Vă îndemn și pe voi: îmbrăcați o ie și spuneți cu mândrie de ce iubiți Republica Moldova", menționează jurnalista.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Fluxul de știri
0