Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Prognoza lui Mourinho pentru meciul Rusia - Egipt

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaЖозе Моуринью
Жозе Моуринью - Sputnik Moldova
Abonare
José Mourinho și-a spus părerea despre meciul care urmează să se desfășoare azi între Rusia și Egipt.

CHIȘINĂU, 19 iunie — Sputnik. Antrenorul portughez José Mourinho consideră că meciul fazei de grup de la Campionatul Mondial de Fotbal dintre selecționatele Rusiei și Egiptului va deveni unul decisiv pentru echipe în lupta pentru play-off, scrie RT.

CM-2018 - Sputnik Moldova
Rusia
Succesul selecționatei Rusiei la fotbal, sărbătorit și de un urs în centrul Moscovei

Confruntarea va avea loc marți, la Sankt Petersburg, ora 21:00, ora Moscovei. În meciul de debut rușii au învins selecționata Arabiei Saudite (5:0), iar egiptenii au pierdut în meciul cu Uruguay (0:1).

„Cred că acest meci va fi decisiv pentru play-off. Consider că egiptenii, la fel ca și Rusia, vor învinge Arabia Saudită. În comparație cu Rusia și Egiptul, Uruguayul are mai multă experiență și este mai bine pregătit din punct de vedere mintal pentru acest nivel de competiție. Așa dar, acesta este un meci important", a spus Maurinho, citat de RT.

Anterior, specialistul portughez declarase că, în opinia sa, selecționata Rusiei va accede în play-off în acest Campionat Mondial, plasându-se pe locul doi în grup, iar pe primul loc se va situa echipa din Uruguay.

Fluxul de știri
0