Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un cetățean moldovean, ucis în Israel pentru cuvântul „hahol”

© Sputnik / Vladimir Astapkovich / Accesați arhiva multimediaФлаг Израиля
Флаг Израиля - Sputnik Moldova
Abonare
Alexei Gunta, originar din Republica Moldova, a decedat în Israel după o bătaie cruntă în orașul Petah Tikva.

CHIȘINĂU, 19 iunie — Sputnik. Un imigrant din Ucraina a fost acuzat în Israel de uciderea nepremeditată a unui bărbat originar din Moldova, informează RIA Novosti cu referire la surse media locale.

Blood stain can be seen on the promenade by the Mediterranean shore where, according to Israeli police spokesperson, at least 10 Israelis were stabbed, in the popular Jaffa port area of Tel Aviv, Israel - Sputnik Moldova
Un bolnav psihic din Israel și-a ucis fosta soție, originară din Moldova

Alexei Gunta, originar din Republica Moldova, a decedat în Israel după o încăierare cruntă care s-a produs pe 26 mai în orașul Petah Tikva. Conaționalul nostru a fost bătut de un imigrant ucrainean în vârstă de 21 de ani, Dmitri Tiklean. Acesta i-a aplicat moldoveanului mai multe lovituri la cap. Una dintre ele a fost atât de puternică, încât Gunta a căzut și s-a ales cu o traumă craniocerebrală. Trecătorii au chemat ambulanța care a transportat victima la spital. Peste câteva zile însă Gunta a murit.

În actul de acuzare se menționează că motivul conflictului a fost cuvântul „hahol": așa l-a numit Gunta pe ucraineanul Ticlean.

Mass-media informează că cetățeanul Ucrainei este învinuit nu doar de omor nepremeditat, ci și de încercarea de a împiedica ancheta, rugându-i pe martori să nu depună mărturii împotriva sa.

Fluxul de știri
0