Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Cum a ajuns la Bilan căpșuna culeasă de Kirkorov în Moldova – Video

© Sputnik / Yana ZaharovaDima Bilan
Dima Bilan - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Interpretul rus Filip Kirkorov a rămas încântat de căpșunile pe care le-a cules la Sadova împreună cu președintele moldovean, Igor Dodon, așa că a decis să-i trimită o ladă și prietenului său Dima Bilan, mai ales că acesta este acum internat în spital și are nevoi de vitamine.

CHIȘINĂU, 19 iun — Sputnik. Vedeta din Federația Rusă Dima Bilan, care în 2008 a câștigat Concursul Muzical Eurovision cu piesa "Believe", a primit în dar de la Filip Kirkorov o ladă de căpșune moldovenești.

Dima Bilan a povestit pe pagina sa de Instagram cum a ajuns în posesia căpșunelor din Moldova, pe care le găsește atât de savuroase.
"Am ieșit pe 5 minute din spital ca să iau de la Filip Kirkorov o surpriză vitaminoasă, care a fost adusă direct din Moldova", a relatat Dima Bilan.

După care i se adresează lui Kirkorov: "Te felicit sincer că ai obținut titlul onorific de artist al poporului din Moldova".

Ca mai jos să adauge: "Profit de ocazie și îi transmis un salut lui Igor Nicolaevici Dodon. În virtutea meseriei, am onoarea să-l cunosc".

 

 

După care, Dima Bilan se arată încântat de gestul de altruist al lui Filip Kirkorov: "Să fii atent față de colegi este unul dintre rarele talente. Eu nu reușesc să fac asta întotdeauna. Dar eu mă străduiesc. Îți mulțumesc, Filip, sunt măgulit de această surpriză plăcută".
În filmul video pe care l-a atașat postării de pe Facebook și care probabil a fost făcut chiar de Kirkorov, Dima Bilan spune că Filip a cules căpșunile cu mâinile lui.

După ce a gustat o căpșună, el s-a arătat încântat de gustul acesteia și a cerut ca să demareze cât mai repede exporturile de căpșună din Moldova în Rusia.

© Facebook / Valeria FortunaFestivalul Mierii și Căpșunilor la Sadova
Festivalul Mierii și Căpșunilor la Sadova - Sputnik Moldova
Festivalul Mierii și Căpșunilor la Sadova
Fluxul de știri
0