Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Nutriționista Luminița Suveică a acceptat provocarea lansată de Sputnik. A îmbrăcat o ie

Abonare
Fosta șefă a Centrului Municipal de Sănătate Publică, nutriționista Luminița Suveică a răspuns provocării lansate de Sputnik Moldova, a îmbrăcat o ie și a spus cu mândrie de ce iubește Republica Moldova

Luminița Suveică spune într-un filmuleț video că își iubește țara, întrucât aici îi sunt cele mai dragi ființe.

"Iubesc Republica Moldova pentru că asta este țara unde m-am născut, am crescut, unde sunt buneii, părinții și băiatul meu. În această țară m-am dezvoltat ca profesionist și m-am dezvoltat personal", spune Luminița Suveică.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Fluxul de știri
0