Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident tipic în Capitală: Unii nu au habar cum se circulă pe un drum cu sens giratoriu

© Sputnik / Martor ocularAccident rutier
Accident rutier - Sputnik Moldova
Abonare
Acest video demonstrează o dată în plus că mulți dintre moldovenii nu au habar de regulile de circulație pe un drum cu sens giratiriu.

CHIȘINĂU, 19 iunie — Sputnik. Două automobile s-au ciocnit ieri, în Chișinău, deși șoseaua era goală. Imaginile de la locul accidentului înregistrate de camera de bord a unui martor ocular au fost discutate pe larg pe internet, unde au provocat discuții aprinse.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10 dimineața, duminică, 17 iunie, pe drumul cu sens giratoriu din strada Petricani. Un automobil „Volkswagen Passat" a fost lovit de un „Renault Megane" care era pe drumul cu sens giratoriu.

Situația dată a provocat discuții aprinse între internauți. Aceștia consideră că accidentul este unul „tipic" pentru țara noastră, în care permisele de conducere pot fi cumpărate, iar cultura șofatului deseori lipsește. În adresa celor doi conducători auto implicați în accident au apărut pe rețele de socializare comentarii acide referitoare la abilitățile lor mintale și arta conducerii.

Unii au luat partea șoferilor care au produs accidentul menționând că acest segment de drum prezintă dificultăți pentru conducerea mijlocului de transport, iar autoritățile municipale nu au întreprins nimic pentru a simplifica problema automobiliștilor.

„De fapt, acolo există un povârniș, este ușor să te încurci, dacă nu știi"; „La această cotitură aproape în fiecare zi au loc asemenea situații"; „Este un cerc arhicunoscut", scriu chișinăuienii.

O parte dintre internauți consideră că autoritățile municipale ar putea lua măsuri pentru a îmbunătăți marcajul stradal și a asigura securitatea circulației rutiere în zona respectivă.

 

Fluxul de știri
0