Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii au rămas uimiți: Iată ce aduceau din Ucraina niște moldoveni - Foto

© Sputnik / Victor CiobanuZonă de frontieră
Zonă de frontieră - Sputnik Moldova
Abonare
Trei cetățeni moldoveni au încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de Frontieră de la Criva și Otaci.

CHIȘINĂU, 18 iun — Sputnik. Trei cetățeni moldoveni riscă amenzi usturătoare pentru că au adus ilegal în țară mărfuri de larg consum din Ucraina, în valoare de peste 200 de mii de lei. Potrivit oamenilor legii, cazurile au fost înregistrate în zona de frontieră la sfârșitul săptămânii trecute.

În primul caz, polițiștii de frontieră au somat să oprească două automobile de marca Volvo și Vaz, care se deplasau pe drumul din apropierea satului Criva, raionul Briceni.

Polițiștii de frontieră au depistat telefoane mobile, accesorii, electrocasnice, pesticide, produse alimentare și alte produse. Șoferii care se aflau la volanul automobilelor nu au putut prezenta acte de proveniență a mărfii.

Poliția de Frontieră - Sputnik Moldova
Societate
Au vrut să ducă de nas polițiștii de frontieră: Vezi isprava a doi șoferi

În alt caz, un moldovean de 37 de ani, aflat la volanul autoturismului de marca Dacia a fost oprit pentru verificări, aflându-se în zona de frontieră Otaci. În portbagajul mașinii au fost depistate mărfuri de larg consum aduse în țară cu abateri de la legislație.

Șoferii s-au ales cu procese verbale de constatare, iar mărfurile care urmau a fi comercializate în țară au fost depozitate la sediul sectorului poliției de frontieră Criva și Otaci.

Cazurile sunt cercetate de către polițiștii de frontieră din Direcția Regională Nord în vederea stabilirii circumstanțelor și a altor persoane implicate.

Fluxul de știri
0