Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poți achita on-line: Anunțul făcut de Serviciul Fiscal de Stat

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Doritorii de a achita impozitul pe bunurile imobiliare și doresc să beneficieze de o reducere de 15% o pot face, inclusiv, on-line până pe 2 iulie.

CHIȘINĂU, 18 iun — Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat anunță că termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de o reducere de 15% a fost extins până pe data de 2 iulie. Potrivit Serviciului, decizia a fost luată din motiv că în acest an data de 30 iunie este zi de odihnă.

”Concomitent, SFS anunță că persoanele ce vor achita integral impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar până la data de 2 iulie2018, beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent”, anunță SFS printr-un comunicat.

Ion Prisăcaru - Sputnik Moldova
Fostul șef al Serviciului Fiscal de Stat - om de artă

Iar în cazul în care contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie anul curent.

Precizăm că acest tip de impozit poate fi achitat on-line. Persoanele care dețin semnătură electronică pot genera avizul de plată, dar și achita imediat acest tip de impozit prin intermediul www.servicii.fisc.md (aici). Persoanele care nu dețin semnătură electronică, dar care au recepționat avizul de plată pot achita impozitul pe bunurile imobiliare prin intermediul sistemului guvernamental de plăți electronice www.mpay.gov.md.

Pentru informații suplimentare, urmează să Vă adresați Serviciilor de colectare a impozitelor și taxelor din componența primăriilor, în raza căreia este amplasat bunul imobil sau la numărul 080001525, apel gratuit.

Fluxul de știri
0