Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Inspectoratul Național de Patrulare: Bilanțul incredibil al zilelor de weekend

© Sputnik / Miroslav RotariPoliția de Patrulare
Poliția de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
INP a făcut publice rezultatele activității sale în zilele de sâmbătă și duminică - iată câți șoferi au căzut în plasa polițiștilor.

CHIȘINĂU, 18 iun — Sputnik. Inspectoratului Național de Patrulare menționează că șoferii continuă să conducă cu viteză excesivă și să urce la volan în stare de ebrietate.

Automobil, şofer - foto de arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Sute și chiar mii de șoferi din Moldova vor rămâne fără permise – Iată motivul

Astfel, în zilele de weekend, peste 1700 de șoferi care au încălcat Regulamentul Circulației Rutiere, au fost documentați de angajații INP. Circa 1100 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar 39 au fost depistați la volan în stare de ebrietate.

În această perioadă au avut loc 21 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a două persoane, iar 35 au fost traumatizate.

Inspectoratul Național de Patrulare desfășoară acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere.

Culmea! Vezi cum sunt „vânați" șoferii de către polițiștii moldoveni>>>

Unii șoferi însă, nu conștientizează de consecințele acestora și continuă să urce în stare de ebrietate la volan sau să se deplaseze cu o viteză mult peste limita permisă de legislația în vigoare.

Fluxul de știri
0