Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A crezut că a dat lovitura și se va îmbogăți, dar a nimerit pe mâna polițiștilor

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din Capitală va sta ani grei după gratii după ce a spart o bancă.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Un bărbat de 22 de an își va petrece următorii nouă ani și cinci luni după gratii. Verdictul a fost dictat după ce Procuratura municipiului Chișinău, Oficiul Botanica a demonstrat vinovăția acestuia. Bărbatul a spart o casă de schimb valutar din Capitală în data de 9 martie.

Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Societate
Poliția de Patrulare devine poliție politică? – Iată ce i-a făcut unui șofer protestatar

Inculpatul a pătruns în incinta unei case de schimb valutar de pe bulevardul Decebal din Chișinău cu cagulă pe față și înarmat. Acesta a amenințat cu pistolul casierița și i-a cerut toți banii. Femeia a reușit să apese butonul de alarmă, iar după ce s-a declanșat aceasta individul s-a speriat și a fugit. În scurt timp, hoțul a fost reținut și până la pronunțarea sentinței s-a aflat în arest preventiv.

Fiind audiat de procurori, atacatorul și-a recunoscut vina, declarând că avea nevoie de bani pentru necesității personale. Acesta nu avea un loc de muncă, iar anterior a mai fost în conflict cu legea fiind judecat pentru comiterea unui jaf. Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

Fluxul de știri
0