Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Și-a pus iubita să-l seducă pe bărbatul pe care l-a jefuit, dar iată ce s-a întâmplat

© Sputnik / Evghenii PanasencoBancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești
Bancnote cu nominalul de 100 lei moldovenești - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a chefuit cu o femeie într-un local din Capitală, după care a fost jefuit și bătut.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Un cuplu din Capitală a fost reținut de polițiștii fiind supectat de jaf. Bărbatul are 34 de ani, iar concubina acestuia — 19 ani. Ambii au mai fost judecați anterior pentru acțiuni similare. Incidentul a avut loc în noaptea de șase mai. Un bărbat de 49 de ani a alertat Poliția Capitalei, comunicând că a fost jefuit de o persoană necunoscută în timp ce se afla pe o stradă din sectorul Buiucani.

Transport public, copii, pasageri, oraș - Sputnik Moldova
Societate
A dat de mare belea: Un hoț, cu ghinion la furat

Potrivit lui, hoțul l-ar fi agresat fizic și i-a furat telefon mobil și 7000 de lei, prejudiciul material cauzat fiind de 10 000 lei. Astfel, polițiștii sectorului Buiucani, au inițiat o cauză penală pentru jaf.
Potrivit polițiștilor, bănuitul împreună cu concubina sa ar fi planificat din timp scenariul jafului. Aceștia, aflându-se într-un local de agrement, au decis ca tânăra să facă cunoștință cu potențiala victimă, iar când se vor deplasa spre domiciliu să fie atacat și deposedat de bunuri.

Respectiv după ce au chefuit în local, victima s-a deplasat împreună cu bănuita pe strada Ion Pelivan, unde agresorul s-a apropiat de el, lovindu-l violent în regiunea capului, i-a furat bunurile după care a fugit într-o direcție necunoscută. Bănuitul este plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, iar concubina lui este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați cei doi riscă până la șapte ani de închisoare.

Fluxul de știri
0