Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A dat de mare belea: Un hoț, cu ghinion la furat

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaTransport public, copii, pasageri, oraș
Transport public, copii, pasageri, oraș - Sputnik Moldova
Abonare
Este o zi cu ghinion pentru un hoț care l-a buzunărit pe un moldovean care călătorea cu microbuzul de pe linia 166. Oamenii legii îi atenționează pe cetățeni să fie vigilenți

CHIȘINĂU, 28 nov — Sputnik. Polițiștii din Capitală l-au reținut în flagrant pe un bărbat de 33 de ani care a furat un portmoneu cu bani de la un tânăr de 19 ani, ce se deplasa cu microbuzul de pe linia 166.

”Portmoneul se afla în buzunarul din spate al genții. Când am coborât din microbuzul de pe linia nr. 166, am depistat că mi-a fost sustras portmoneul. Asta s-a întâmplat între orele 7:00 și 7:25”, a declarat victima.

În cadrul audierilor, bărbatul reținut şi-a recunoscut vina. Oamenii legii au găsit asupra lui portmoneul cu bani al victimei.

El este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o amendă de la 13 la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de până la 2 ani.

Totodată, polițiștii atenționează că hoții de buzunare acționează în special în timpul orelor de vârf ale zilei, atunci când microbuzele de linie sunt aglomerate cu călători.

Fluxul de știri
0