Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reacția directorului ANRE la decizia Judecătoriei Chișinău

© Sputnik / Rodion ProcaTudor Copaci
Tudor Copaci - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul ANRE a comentat decizia Judecătoriei Chișinău de a suspenda ordinul de majorare a prețurilor plafon la carburanți.

CHIȘINĂU, 13 iun — Sputnik. Directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Tudor Copaci, susține că se va conforma deciziei magistraților de a suspenda ordinul de majorare a prețurilor plafon la benzină și motorină, însă consideră că ANRE a stabilit legal prețurile.

Stație de alimentare, carburanți - Sputnik Moldova
Societate
Iată ce se va întâmpla în următoarele zile cu prețul carburanților - Au decis magistrații

Șeful ANRE, Tudor Copaci, a declarat pentru Radio Chișinău că nu vrea să comenteze această decizie și nici de ce Ministerul Economiei și Infrastructurii a invocat necesitatea consultărilor publice în vederea stabilirii prețurilor plafon la benzină și motorină.

„Decizia va fi executată și nu pot s-o comentez. Noi ne facem datoria în baza metodologiilor legale, fără abateri de la lege și considerăm că o facem corect, dar deciziile instanțelor nu pot fi comentate. Ele trebuie să fie executate", a declarat directorul ANRE, Tudor Copaci.

Menționăm că, Judecătoria Chișinău a anulat ordinul emis ieri de către Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică privind majorarea prețurilor plafon la carburanți în urma unei sesizări parvenite din partea Ministerului Economiei și Infrastructurii.

 

Fluxul de știri
0