Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Donald Trump și Kim Jong-un au semnat un document după summitul istoric

© REUTERS / Jonathan Ernst Donald Trump și Kim Jong Un
Donald Trump și Kim Jong Un - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul nord-coreean Kim Jong-un și președintele american Donald Trump au semnat un document "istoric" care ar duce la "schimbări majore", au anunțat ei într-o conferință de presă comună după prima lor întâlnire față în față în Singapore.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Conținutul documentului nu a fost dezvăluit până acum, dar Trump a spus că va organiza o conferință de presă cu privire la această chestiune mai târziu în cursul zilei.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Berlin: Dorința lui Trump de a readuce Moscova în G8 va diviza Europa

"Am dezvoltat o legătură foarte specială", a spus Trump, alături de "președintele" Kim după ceea ce el a numit un "timp intensiv" împreună. El a promis să înceapă procesul "foarte, foarte repede", fără a specifica exact ce se va întâmpla.

"Astăzi am avut o întâlnire istorică și am decis să lăsăm trecutul în urmă și suntem pe punctul de a semna un document istoric. Lumea va vedea o schimbare majoră", a spus Kim, înainte de a mulțumi omologului său american pentru întâlnire.

După ceremonia de semnare, Trump a spus că, de acum înainte, Peninsula Coreeană "va fi o situație foarte diferită față de cea din trecut".

Fluxul de știri
0