Uimitor: Un rege african, convertit la Ortodoxie, pe Sfântul Munte Athos - Foto

© Sputnik / Yuriy Kaver / Accesați arhiva multimediaSfântul Munte Athos
Sfântul Munte Athos - Sputnik Moldova
Abonare
Regele african Tchiffi Zae Jean Gervais a fost botezat la mănăstirea Cutlumuș din Athos. Iată ce nume a primit.

CHIȘINĂU, 12 iun — Sputnik. Regele Tribal Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș a fost botezat ortodox de către Ieromonahul Dionisie de la Mănăstirea Cutlumuș, de pe Sfântul Munte, informează Blogul Sfântul Munte Athos.

Potrivit sursei, inițial s-a raportat de către Uniunea Jurnaliștilor Ortodocși numai faptul că un rege african a fost botezat de către Ieromonahul Dionisie de la Mănăstirea Cutlumuș, primind numele creștin David. Ulterior, presa a aflat că este vorba de regele tribal Tchiffi Zae Jean Gervais al căpeteniilor Krou din Coasta de Fildeș.

Jennifer Aniston - Sputnik Moldova
Top 10 vedete de la Hollywood care s-au convertit la Ortodoxie

Regele Tchiffi Zae Jean Gervais este Secretar General Permanent al Forumului Regilor, Prinților, Șeicilor și Liderilor Tradiționali Africani, care, potrivit Afrika247, a fost constituit în August 2008 în Benghazi, Libia, și își are sediul în Sirte, Libia.

Este de asemenea Prim Cancelar al Regatelor Africane Unite, o platformă non-politică de propagandă pentru dezvoltare socială care funcționează în sprijinul Președintelui și al Guvernului Național, al instituțiilor și oamenilor, pentru realizarea Planurilor de Dezvoltare Națională.

Fluxul de știri
0